Diskuse

Radnice rozdělila granty na rok 2008.

Vložit nový příspěvek

Re: Re: Re: Čitelně

17.6.2008 14:01 vložil Josef

Nejsem barbar, velikost článku si umím upravit. Nejvíce mně však děsí, jak ODS je vnitřně na Praze 3 propojena. Jak může řádně plnit své lékařské poslání ředitel Vinohradské nemocnice (místopředseda oblastního sdružení Prahy 3 za ODS) bývalý místostarosta Prahy 3 (komunistická rodina, otec též bývalý ředitel VN), který současně zastává stále předseda představenstva Pražská parkovací, kapitál MČ Prahy 3 vložen 20 mil.Kč - dnes zcela zbytečná a.s., dále členství v dozorčí radě SKM Praha 3, společník Vinohradské ambulantní zařízení, s r.o., a nyní od 10.7. 2006 člen dozorčí rady Art Frame Palác Akropolis, vklad 8,6 mil. Kč tohoto s r.o. Tento modrý straní, absolutně neschopný MUDr., bez vědecké hodnosti, bez manažerské schopnosti, bez MBA řídí s požehnáním neschopného, ale všeho schopného Ministerstva Vinohradskou nemocnici! A jak je vidět, zajímá se o vše jiné než je řádná lékařská práce! Komplic pana Hurdy! Předměty jeho činnosti nesouvisí s medicínou! Takže více grantů z veřejných peněz na "kulturu" Akropolise a jeho jediného vlastníka pana zastupitele a radního MČ Praha3 a zastupitele Hl.města Prahy! To se vládne a rozdělují se veřejné prostředky pro sebe a jiné!


Reagovat  Reagovat s citací


Re: Marek Zeman

20.6.2008 15:46 vložil Oleg

MUDr. Marek Zeman zamezil ve Vinohradské nemocnici v místním intranetu publikování tamních odborů, tím že je odřízl od intranetu..Takže, kdo chce vědět, co podniká tamní ROH musí lítat po areaálu a číst články na různě rozmístěných nástěnkách.
Je 21. století.Je "demokracie " .Je nový ředitel a nastala doba temna.

To se tam fakt děje.Zeman nesnese kritiku, tak zrušil přístup ve firemní komunikaci .A to hned , jak nastoupil.

Inu - malývelký muž.

V každém případě na něj už teď doplácíme.Co je nám platné zdravotní pojištění, když přednostně budou ošetřeni tací jako je pan doktor Zeman.

Jo s funkcemi narostla obezita.Pan doktor JE obézní.

Budeme platit jeho vyšetření, na která si vzhledem k tomu, na kolik peněz si přijde on zaplatí minimum.

Uzavírají se sázky za JAK DLOUHO bude Vinohradská nem. vytunelovaná.




Reagovat  Reagovat s citací


Vložit nový příspěvek

reklama