Reakce na příspěvek

Podpis ČSSD

16.7.2010 12:45 vložil Jiří Ptáček

Dobrý den pane Kuciáne!
Jak vyplývá z článku, kontaktovali jsme všechny strany, které s námi (s Kauzou3) v uplynulém roce spolupracovali, resp. jakkoliv komunikovali. Ačkoliv jsme při rozjezdu našeho zpravodaje nabízeli spolupráci všem členům Zastupitelstva Prahy 3, nezaznamenali jsme ze strany zastupitelů za ČSSD žádnou odezvu. Tolik na vysvětlenou, proč jste nebyli aktivně kontaktováni.
Současně ( a opět to vyplývá ze článku samotného) se jedná o otevřený projekt a nebráníme se tedy podpoře dalších signatářů z řad politických stran, které aktivně působí v Praze 3. Prostor tak má i ČSSD.
Ve vašem případě si však neodpustím pár poznámek. Jsem pravidelným návštěvníkem jednání Zastupitelstva. Za uplynulé 4 roky jsem nezaznamenal prakticky žádnou snahu ČSSD prosadit jakékoliv z témat obsažené v tomto prohlášení. ČSSD v roce 2006 získala místa v komisích, výborech i v redakční radě Radničních novin a při hlasování Zastupitelstva s tímto rozdělením jasně vyjádřila svůj souhlas. Když pozoruji, jak zastupitelé za ČSSD pravidelně hlasují v souladu se zástupci ODS, připadá mi, jako by ještě dnes platila vaše koaliční smlouva z let 2002 – 2006. Co by tedy znamenal váš podpis?
Zapojit se do projektu určitě můžete, ale považoval bych za férové, abyste nejprve našim čtenářům vysvětlil tento rozpor.
S nabídkou osobního rozhovoru Vás budu kontaktovat emailem.
S pozdravem, Jiří Ptáček, redaktor KAUZA3.cz

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.