Diskuse

Videozáznam z jednání Zastupitelstva Prahy 3 dne 8.4.2010

Vložit nový příspěvek

před volbami otevřeno

25.5.2010 09:19 vložil Ondřej Rut (SZ)

Videozáznamy byly na webu radnice zveřejňovány do roku 2006? Nemá to cosi společného s komunálními volbami, co myslíte? Pamatuji se, jak asi půl roku před komunálními volbami v roce 2006 začala radnice pořádat tzv. "Otevřené stany". Historie se nyní opakuje v trochu jiném kabátě: Radnice začíná pořádat veřejné debaty s občany o bezpečnosti nebo zeleni. Doufejme, že po volbách spolu s debatami nezmizí z webu i videozáznamy ze zastupitelstva.

S videozáznamy však přesto nejsem spokojený. Kdo se bude koukat na jeden čtyřhodinový záznam nebo v něm hledat bod, který ho zajímá?!? Videa mají být sestříhána podle jednotlivých bodů jednání, doplněna schválenými usneseními a jmenným přehledem hlasování. Za příklad dobré praxe dávám Prahu 6: http://www.praha6.cz/zast_zapisy.html?zast=30&obd=0610


Reagovat  Reagovat s citací


Re: před volbami otevřeno

25.5.2010 09:43 vložil Ondřej Rut (SZ)

Ještě doplňuji, že jsem o zveřejňování videozáznamů ze zastupitelstva po způsobu Prahy 6 žádal muže z nejmocnějších, radního Hurdu. Ten mi způsobem sobě vlastním v soukromém rozhovoru odpověděl, že přeci nemůžu vědět, že občané si přejí videozáznam stříhat podle jednotlivých bodů jednání!!! On sám zřejmě ví, že si to nepřejí :)


Reagovat  Reagovat s citací


Re: Re: před volbami otevřeno

25.5.2010 09:46 vložil Jirka Ptáček

No však já taky váhám, zda tam příště nebudeme zase. Na tohle se moc nedá koukat.


Reagovat  Reagovat s citací


Vložit nový příspěvek

reklama