Diskuse

Videozáznam ze zasedání zastupitelstva 11.11. 2010

Vložit nový příspěvek

Videozáznam

18.11.2010 15:55 vložil Tomův deník

Neměl by být videozáznam ze zasedání zastupitelstva a rady pravidelnou součástí radničního webu? Už několikrát jsem slyšel, že Kauzu3 dělají lidé, kteří se vymezují proti ODS. Ale já bych v dnešní době považoval takový videozáznam téměř za povinnost radnice. Občané by se tak lépe mohli seznámit s tím, kdo je kdo na radnici. Nemusela by to pak dělat nějaká dobrovolná skupina.
Tomáš Němec, Praha 3 - Vinohrady, 57 let


Reagovat  Reagovat s citací


Re: Videozáznam

18.11.2010 17:51 vložil Pedro

To, že se na Kauze negativně objevuje ODS je prostě podle mě důsledkem toho, že ODS zavedla na Praze3 totalitu. A každé svobodné medium je pro totalitní režim vždycky nepřítel. Proto bojuje ODS proti Kauze a logicky Kauza se vymezuje proti ODS.... Kdyby na Praze3 byla jinak barevná totalita, věřím, že bude mít s takovýmto mediem stejný problém.



Reagovat  Reagovat s citací


Předpokládám...

18.11.2010 15:19 vložil Pedro

Předpokládám, že na záznamu chybí policie, která o síle několika mužů asistovala před vchodem do hotelu, kde se konalo zasedání, soukromé bezpečnostní složky o síle cca 6 lidí, které byly přítomny přímo v jednací síni, atd. Škoda, takto to nemá ten správný účinek na čtenáře, kteří si video pustí. Na zasedání to totiž vypadalo mionimálně jak při příjezdu papeže. A to ještě nevíme, kolik tam bylo "tajných". Holt to má Hurda dobře pojištěné. Je to další signál o tom, že na radnici se nic nezměnilo.

Mimochodem, prý oficiálním důvodem, proč se už skoro rok zastupitelstvo koná v pronajatém hotelu, je to, že ve standardní zasedací místnosti radnice je nějaká výstava, kterou za celou dobu navštívili asi 2 návštěvníci. Není to srandovní? :)


Reagovat  Reagovat s citací


Re: ... soukromé bezpečnostní složky

18.11.2010 15:39 vložil Tomův deník

Když jsem si chtěl o přestávce udělat fotografii paní starostky Hujové při interview s panem Ptáčkem, pan ochranka, který střežil jednací prostor mě nedovolil pro záběr udělat jen jeden krok, aby mi ve výhledu nepřekážel barpult.

Jinak ze záznamu ke konci je pěkně vidět, jak nově zvolená starostka paní Hujová (TOP09) jednání řídí tak, aby se nedostala do rozporu s panem místostarostou Matuškem (ODS).

Jestlipak ty soukromé bezpečnostní složky platila radnice nebo snad pan Hurda ze svého???


Reagovat  Reagovat s citací


Vložit nový příspěvek

reklama