Drogové doupě v Bořivojově ulici

Reakce na příspěvek

Re: Je to děs a hrůza

10.12.2021 07:09 vložil Jan

Nevěděl jsem, že sedět na zemi je trestné... v Praze žiju celý život, avšak jsem z vesnice, tak mi sezení na zemi připadá normální, ale asi jsem divnej

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

ZÍSKEJTE SVOU URGENTNÍ PŮJČKU ZDARMA HNED

Bonanza! Bonanza!! Bonanza!!! Abyste překonali různé finanční problémy a snadno se vyrovnali se svými budoucími cíli, předkládám vám bezplatnou nabídku půjčky lidem v nesnázích ...
pokračování

Nutná naléhavá půjčka

Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo ...
pokračování

Nutná naléhavá půjčka

Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo ...
pokračování

Nutná naléhavá půjčka

pokračování

Nebankovni pujcky

Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla ...
pokračování