Čistota ulic na Žižkově

Reakce na příspěvek

Čistota ulic na Žižkově

22.3.2015 07:22 vložil HonzaK

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda už tu někdo neřešil problematiku čistoty a úklidu ulic na Žižkově? Bydlíme v Cimburkově ulici a jsme dost nespokojení s tím jak se obec stará o čistotu ulic. Dokonce jsem psal paní starostce, protože s tímto stavem nehodlám smířit, ale odpověď od Odboru technické správy a majetku mě spíše rozčílila než uklidnila. Takovou aroganci jsem nečekal. Zajímalo by mě, zda se již někdo touto problematikou nezabýval a případně jaké máte zkušenosti. Zda je nespokojených lidí více. Děkuji za reakci.

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

Reakce na zdůvodnění hluku má ulicích kde žiji!

Restaurace v Biskupcova a Rečkova ulice Bambino je denně plná Ukrajinců. Denně isinat s ukrajinštinou vedle a někdy nahlas je deprimující! Jediný kdo může řešit jjr Karel IV s ...
pokračování

Re: sběrna starého papíru,kostí,hadrů,železa ap.

Ve sběrně byl pan Kouba s paní Koubovou, Název na Smetance nesla i hospoda kousek od Zeleného stromu v Táboritské ul roh se Sudoměřskou.
pokračování

Re: Klukovská léta

Je mi 70,ale hlavou tak na 30 a ted ke staru si evokuji to krasne detstvi.Bydlel jsem ulici Nakvasova 8, hned pod schody na Kopec, kde jsme hrali na betonovem placku, s micem gorodky,v zime ...
pokračování

Re: Reakce na Názor pana Konvičky

Milá Nikol, právě finální předložení návrhu usnesení do rady je výsledkem odpracovaných hodin a přípravy při konkrétním projektu. A o tom je můj článek, lenost a nekompetentnost ...
pokračování

Reakce na Názor pana Konvičky

Mohla bych se pustit do rozebírání jednotlivých příkladů, které pan Konvička uvádí. Předpokládám ale, že čtenáři vědí, že předložení tisku není jediná práce, která se ...
pokračování