Co nás zaujalo v Praze 3

Reakce na příspěvek

Městské část Praha 3 nesouhlasí s rozhodnutím ministerstva kultury ...

31.12.2010 11:49 vložil Tomův deník (Tomáš Němec)

Městské část Praha 3 nesouhlasí s rozhodnutím ministerstva kultury o prohlášení souboru budov bývalého nákladového nádraží Žižkov za kulturní památku

Jestlipak má Praha 3 vyslovením nesouhlasu automaticky změnit toto rozhodnutí anebo jí bude nesouhlas houby platný???

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

Nabídka rychlé půjčky mezi jednotlivci

Nabídka rychlé půjčky mezi jednotlivci Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou ...
pokračování

Překvapení půjčky.

Překvapení půjčky. Tehdy jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl se kontaktovat jeho email, byl jsem překvapen, když jsem mu dal požadovaný dokument, najednou mi byla ...
pokračování

Poctivý investor pro ty, kteří potřebují půjčku.

Poctivý investor pro ty, kteří potřebují půjčku. Překvapivá půjčka, Dobrý den, právě jsem dostal půjčku od zubaře Shornyho Jana, po mnoha neúspěšných pokusech získat ...
pokračování

Seriózní nabídka půjčky

Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v ...
pokračování

Seriózní nabídka půjčky

Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v ...
pokračování