Co nás zaujalo v Praze 3

Reakce na příspěvek

Městské část Praha 3 nesouhlasí s rozhodnutím ministerstva kultury ...

31.12.2010 11:49 vložil Tomův deník (Tomáš Němec)

Městské část Praha 3 nesouhlasí s rozhodnutím ministerstva kultury o prohlášení souboru budov bývalého nákladového nádraží Žižkov za kulturní památku

Jestlipak má Praha 3 vyslovením nesouhlasu automaticky změnit toto rozhodnutí anebo jí bude nesouhlas houby platný???

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

Máte zájem o nebankovní půjčku?

Nabízím finanční pomoc pro občany České republiky. Zajistím půjčku pro vaše potřeby za skvělých podmínek. Financování je ze soukromých zdrojů a není prověřeno majetkovými ...
pokračování

Reakce na zdůvodnění hluku má ulicích kde žiji!

Restaurace v Biskupcova a Rečkova ulice Bambino je denně plná Ukrajinců. Denně isinat s ukrajinštinou vedle a někdy nahlas je deprimující! Jediný kdo může řešit jjr Karel IV s ...
pokračování

Re: sběrna starého papíru,kostí,hadrů,železa ap.

Ve sběrně byl pan Kouba s paní Koubovou, Název na Smetance nesla i hospoda kousek od Zeleného stromu v Táboritské ul roh se Sudoměřskou.
pokračování

Re: Klukovská léta

Je mi 70,ale hlavou tak na 30 a ted ke staru si evokuji to krasne detstvi.Bydlel jsem ulici Nakvasova 8, hned pod schody na Kopec, kde jsme hrali na betonovem placku, s micem gorodky,v zime ...
pokračování

Re: Reakce na Názor pana Konvičky

Milá Nikol, právě finální předložení návrhu usnesení do rady je výsledkem odpracovaných hodin a přípravy při konkrétním projektu. A o tom je můj článek, lenost a nekompetentnost ...
pokračování