Co nás zaujalo v Praze 3

Reakce na příspěvek

XT3 klub

24.2.2012 09:49 vložil jannovak

VAROVÁNÍ: přátelé, pokud jste náhodou třeba po bouračce nebo sportovní nehodě na vozíku, raději se tomuto klubu vyhněte velkým obloukem. Když totiž budete chtít zajít třeba na koncert, připravte se na děsné schody, zaměstnance klubu (něco neidentifikovatelného po čerstvé lobotomii) vybírajícího vstupné, který se vás bude snažit schodit ze schodů. A nakonec na dvojité vstupné. Zaplatit budete muset za sebe a stejné vstupné i za svého osobního asistenta. Ten se samozřejmě nejde do klubu bavit, ale pracovat. XT3 je momentálně nejhorší klub v Praze.

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

Máte zájem o nebankovní půjčku?

Nabízím finanční pomoc pro občany České republiky. Zajistím půjčku pro vaše potřeby za skvělých podmínek. Financování je ze soukromých zdrojů a není prověřeno majetkovými ...
pokračování

Reakce na zdůvodnění hluku má ulicích kde žiji!

Restaurace v Biskupcova a Rečkova ulice Bambino je denně plná Ukrajinců. Denně isinat s ukrajinštinou vedle a někdy nahlas je deprimující! Jediný kdo může řešit jjr Karel IV s ...
pokračování

Re: sběrna starého papíru,kostí,hadrů,železa ap.

Ve sběrně byl pan Kouba s paní Koubovou, Název na Smetance nesla i hospoda kousek od Zeleného stromu v Táboritské ul roh se Sudoměřskou.
pokračování

Re: Klukovská léta

Je mi 70,ale hlavou tak na 30 a ted ke staru si evokuji to krasne detstvi.Bydlel jsem ulici Nakvasova 8, hned pod schody na Kopec, kde jsme hrali na betonovem placku, s micem gorodky,v zime ...
pokračování

Re: Reakce na Názor pana Konvičky

Milá Nikol, právě finální předložení návrhu usnesení do rady je výsledkem odpracovaných hodin a přípravy při konkrétním projektu. A o tom je můj článek, lenost a nekompetentnost ...
pokračování