Ostrý článek na účet OS Žižkov nejen sobě

Reakce na příspěvek

Neviděl bych to tak, ale podobně

12.2.2010 23:05 vložil Pražan odjinud

Neviděl bych to Bobe jako ostrý článek na účet OS. Mně to sice přišlo jako snaha na OS něco vytáhnout, ale jak to autor všechno zmuchlal dohromady, tak pro mne to nakonec vyznívá jako obyčejný blábol, u kterého nevím, co vlastně autor chtěl říci. A tak mě zaujal vydvatel listů a leccos se mi osvětlilo. Stačí se podívat na Silver Tree do obchodního rejstříku (www.justice.cz) a způsob vzniku této společnosti v prosinci 2009, lépe chápu i roztěkanost autora článku. Přitom mě ovšem zaujal Předmět podnikání:
- výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
- pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb spojených s pronájmem
A dále pak vlastnické vztahy: Až do 10. února 2010 je tam ještě konkrétní jméno, ale pak pouze akcie na majitele. A tak mi to nápadně něco připomíná...Budu ze zvědavosti očekávat, kdy se Silver Tree objeví na seznamu dodavatelů služeb radnice P3 (nebo možná i jiné radnice).Je před volbama...

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

Máte zájem o nebankovní půjčku?

Nabízím finanční pomoc pro občany České republiky. Zajistím půjčku pro vaše potřeby za skvělých podmínek. Financování je ze soukromých zdrojů a není prověřeno majetkovými ...
pokračování

Reakce na zdůvodnění hluku má ulicích kde žiji!

Restaurace v Biskupcova a Rečkova ulice Bambino je denně plná Ukrajinců. Denně isinat s ukrajinštinou vedle a někdy nahlas je deprimující! Jediný kdo může řešit jjr Karel IV s ...
pokračování

Re: sběrna starého papíru,kostí,hadrů,železa ap.

Ve sběrně byl pan Kouba s paní Koubovou, Název na Smetance nesla i hospoda kousek od Zeleného stromu v Táboritské ul roh se Sudoměřskou.
pokračování

Re: Klukovská léta

Je mi 70,ale hlavou tak na 30 a ted ke staru si evokuji to krasne detstvi.Bydlel jsem ulici Nakvasova 8, hned pod schody na Kopec, kde jsme hrali na betonovem placku, s micem gorodky,v zime ...
pokračování

Re: Reakce na Názor pana Konvičky

Milá Nikol, právě finální předložení návrhu usnesení do rady je výsledkem odpracovaných hodin a přípravy při konkrétním projektu. A o tom je můj článek, lenost a nekompetentnost ...
pokračování