Výsledky voleb, varianty koalice

Reakce na příspěvek

Re: Samozřejmě

19.10.2010 20:46 vložil Pražan odjinud

No jo, ale zavázali se TOP 09, že s ODS nepůjdou? A i kdyby, důvody pro změnu rozhodnutí se vždy najdou. Nějak si nemůžu pomoci, ale jak se často psalo o Věcech veřejných, že jsou nečitelné, pro mne je mnohem nečitelnější TOP 09 - o jejich jakékoliv činnosti nevím z minula ani Ň. A kníže s Kalouskem přece nejsou žádná strana s nějakou základnou a ideologií. To takoví nestraníci či nezávislí se aspoň jako strana netváří.

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

Re: Získejte více než 70 milionů za 24 hodin

Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 55 000 do 85 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a ...
pokračování

Půjčka od soukromé osoby bez podvodu

Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré ...
pokračování

OKAMŽITÉ PŮJČKY DO 30 MINUT

Dobrý den, jsem JIRI JAROS, poctivý soukromý věřitel poskytující rychlé půjčky do 1 hodiny. Potřebujete půjčku? Nabízím všechny typy půjček od 20 000 Kč do 70 000 000 Kč. Doba ...
pokračování

OKAMŽITÉ PŮJČKY DO 30 MINUT

Dobrý den, jsem JIRI JAROS, poctivý soukromý věřitel poskytující rychlé půjčky do 1 hodiny. Potřebujete půjčku? Nabízím všechny typy půjček od 20 000 Kč do 70 000 000 Kč. Doba ...
pokračování

Poctivý a spolehlivý úvěr do 24 hodin.

Poctivý a spolehlivý úvěr do 24 hodin. Vážná nebankovní půjčka od 40 000 do 4 000 000 Kč kde není potřeba zajišťovat nemovitost. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a ...
pokračování