Výsledky voleb, varianty koalice

Reakce na příspěvek

Re: Kmotři a kmotři a kmotři

21.10.2010 09:20 vložil Josef

Na pana Jungwirtha (ODS) jsem se již v minulosti osobně obrátil jako na zastupile mého volebního obvodu. Požádal jsem ho o pomoc při řešení problémů nájemníků obecního domu. V domě netekla několik měsíců teplá voda, zatékalo střechou, rok a půl nejezdil výtah, půl roku se neuklízelo atd. Obecní domy, jak je známo, patří obci a ta je spravuje prostřednictvím obecní akciové společnosti SKM P3 ovládané ODS. Pan Jungwirth (ODS) se neobtěžoval věcí zabývat, pamatuji si dodnes jeho slova, cituji: "To jste se asi někde spletli", konec citace. Od té doby jsme o něm neslyšeli. Soudní znalec dal ale nájemníkům za pravdu. Možná, že pan Jungwirth působí slušným a kultivovaným dojmem, je to přeci lékař, ale jako zastupitel? Naprosté zklamání. Kterého dalšího slušného člena ODS znáte? Bydlíte v obecním domě? Navštěvují Vaše děti mateřskou či základní školu? Platíte obci ovládané ODS za něco, co nedostáváte? Víte jak je to např. s parkování v rozvinutých demokratických státech? V USA například rezident za parkování ve své čtvrti neplatí, protože normálně platí daně, v Německu rezident smí stát i na místech určených pro parkování nerezidentů atd., ale koho tohle vlastně zajímá, že? Pravověrné voliče ODS? Stačí vyjet kousek za Prahu do obcí, které spravují nezávislí zastupitelé a starostové a porovnat si, co na těch malých obcích s daleko menšími obecními příjmy dokázali. Čím se chce ODS v Praze 3 chlubit? Chodníky? Naprostá hrůza, nepořádek a špína všude kolem. Ale máme tu nové herny, Nonstopy, nevěstince, zastavárny, sázkové kanceláře, dealery a narkomany... A policajty, kteří se před slušnými občany schovávají nebo mají moc práce s odtahy vozidel, které nebrání provozu. Prostě kšeft je kšeft a ODS je zase jen ODS, ale tomu jako fanda této jidiné správné a PRAVÉ strany nemůžete přeci rozumět. Sparťan ja také jenom Sparťan a také NIKDY nepřizná, že jeho hráč dal gól rukou. A s voliči FANDY je to stejné.

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

Nabídka rychlé půjčky mezi jednotlivci

Nabídka rychlé půjčky mezi jednotlivci Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou ...
pokračování

Překvapení půjčky.

Překvapení půjčky. Tehdy jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl se kontaktovat jeho email, byl jsem překvapen, když jsem mu dal požadovaný dokument, najednou mi byla ...
pokračování

Poctivý investor pro ty, kteří potřebují půjčku.

Poctivý investor pro ty, kteří potřebují půjčku. Překvapivá půjčka, Dobrý den, právě jsem dostal půjčku od zubaře Shornyho Jana, po mnoha neúspěšných pokusech získat ...
pokračování

Seriózní nabídka půjčky

Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v ...
pokračování

Seriózní nabídka půjčky

Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v ...
pokračování