Výsledky voleb, varianty koalice

Reakce na příspěvek

Re: Re: Kmotři a kmotři a kmotři

21.10.2010 09:55 vložil Henry

Ano, to by tak sedělo. Slyšel jsem onehdá Jungwirtha mluvit na zasedání zastupitelstva, měl na starosti hlasování o jednom bodě. Něco tak ubohého a tragického jsem v životě neviděl. Jeho lékařské schopnosti nemohu komentovat, ale jako zastupitel je zcela nemožný. Pokud se mi to podaří najít v těch záznamech z jednání zastupitelstva, co jsou na Kauze, tak pošlu link. Fakt to stálo za to :)

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

Osobní finanční půjčka s pojištěním.

Osobní finanční půjčka s pojištěním. Jsem soukromý poskytovatel, který vám nabízí výhodné finanční půjčky od 50 000 Kč do 25 450 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 3%. Tato ...
pokračování

HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?

HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU? Byli jste několikrát odmítnuti svými bankami? Potřebujete peníze z osobních důvodů? Jste upřímní a čestní? Potřebujete půjčku na ...
pokračování

HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?

HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU? Byli jste několikrát odmítnuti svými bankami? Potřebujete peníze z osobních důvodů? Jste upřímní a čestní? Potřebujete půjčku na ...
pokračování

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE?

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI! Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z ...
pokračování

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE?

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI! Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z ...
pokračování