Výsledky voleb, varianty koalice

Reakce na příspěvek

Re: Kmotři a kmotři a kmotři

23.10.2010 18:13 vložil Tomův deník

Paní Hujová na mně v debatě v Olšance velký dojem neudělala. Dokonce ani když jsem s ní chvíli povídal při volební kampani na Jiřáku. Nyní bude starostkou. Je spolumajitelkou realitní kanceláře a i kdyby se toho vzdala, nevzbuzuje to ve mně důvěru. Ale na oné diskusi dala také nesměle najevo, že by nechtěla spolupracovat s ODS. To bylo před volbami. Uvidíme to nikoli teď hned po volbách, ale na rozhodování TOPky tak za půl roku.

antispam
Zadejte text z obrázku
* Takto označená pole jsou povinná.

DISKUSE

MR PAUL nudi zajam

Nemohl jsem uvěřit online půjčce, dokud jsem ji nepotvrdil, a byl jsem velmi šťastný, když jsem ji dostal od pana Pavla, vy všichni, kdo potřebujete půjčku, by se měli obrátit na pana ...
pokračování

Nabídka rychlé půjčky mezi jednotlivci

Nabídka rychlé půjčky mezi jednotlivci Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou ...
pokračování

Překvapení půjčky.

Překvapení půjčky. Tehdy jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl se kontaktovat jeho email, byl jsem překvapen, když jsem mu dal požadovaný dokument, najednou mi byla ...
pokračování

Poctivý investor pro ty, kteří potřebují půjčku.

Poctivý investor pro ty, kteří potřebují půjčku. Překvapivá půjčka, Dobrý den, právě jsem dostal půjčku od zubaře Shornyho Jana, po mnoha neúspěšných pokusech získat ...
pokračování

Seriózní nabídka půjčky

Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v ...
pokračování