Diskuse

PF 2013

Vložit nový příspěvek

Re: PF 2013

31.12.2012 14:35 vložil TRP

Pane Popove, děkuji Vám za přání. Vám přeji do Nového roku trochu rozumu, inteligence a znalostí. Je to sice jen mé zbožné přání, ale třeba Ježíšek existuje. Nebo se vzdejte mandátu, vezměte se s Hujovou za ruce a vrhněte se do politického propadliště, kde stejně skončíte. Uděláte tak radost všem lidem dobré vůle.


Reagovat  Reagovat s citací


Re: Re: PF 2013

31.12.2012 17:07 vložil karel z Olšanské 7

Trpe z Akropolis a navíc z Olšanské 7! Hulvátství vůči slušným lidem dokazují členové té vaší sebranky. Nejdříve lžinoviny - bez registrace - trestný čin, pozdějí "osobní" dopis předseda oblastní rady ODS a kmotra modrého soudruha PH, vyučeného topenáře a pracanta ze Stavocentrálu, podniku ÚV SSM. Tam se mladí svazáci učili jak budou vládnou! U tohoto "odborníka" se zmýlili. On se přidal na druhou stranu- nejdříve vekslák, později v lochu, později kotelník a najednou si ho Bors vybral jako reditele podniku SKM na Praze 3! zrada kamaráda a jedeme do vrchu ODS! Proto pozor lotři z ODS a z Olšanské 7! Audit se blíží!
Slušným lide, členům TOP 09 a celé koalici šťastný nový rok a hlavně vydržte! Modří "odborníci" neprojdou. Ať si vylepí svého kandidáta MUDr.Opilce třeba do čekáren u sebe- MUDrce jungwirta, MUDr Bobiho hof, MUDr Marka \\\\\\\\\\\\\\\\zemana- příšerný bordel ve FNKV!- hygiena , biochemická vyšetření! Holt úroveň ODS!


Reagovat  Reagovat s citací


Vložit nový příspěvek

reklama