Čištění ulic v roce 2010

Čištění ulic v roce 2010

Chcete-li předejít odtažení vašeho auta zapište si do kalendáře, kdy bude ve vaší ulici prováděn v roce 2010 blokový úklid. Přesné datum úklidu naleznete na stránkách TSK Praha.

Na webu TSK naleznete formulář, do kterého zapíšete data od kdy do kdy  a jméno vaší ulice. Např. po zadání ulice Slavíkova se objevila tato data:

Blok: 16  Slavíkova  Ježkova - Ondříčkova
23.4.10, 28.6.10, 7.10.10
Blok: 4 Slavíkova Ondříčkova - nám. Jiřího z Poděbrad
9.4.10, 14.6.10, 22.9.10

Také na tomto webu údajně naleznete "veškerou agendu spojenou s případným odtahem vozidla, co do oprávněnosti odtahu, a to včetně reklamací (poškození vozidla při odtahu apod.), zajišťuje Správa služeb hl. m. Prahy".

Což není úplně pravda. Bohužel adresy odtahových parkovišť jsem na webu hledal marně.

TSK zavedla také novou službu TSK - INFO. Tato služba vám doručí informace nejen o úklidu do vaší emailové schránky. "TSK - INFO je novou službou pro Vaší aktuální informovanost. Zaregistrováním do této služby budete mít vždy informace z vybrané oblasti ve Vaší e-mailové schránce. Kdykoliv později můžete přidávat, či ubírat další informační zdroje přesně podle Vašich zájmů."

web TSK

 

 


Související články

Čištění ulic

Při pohledu na web www.praha3.cz mě pojala hrůza. Vždyť na tom webu nejsou žádné informace! Já chtěl najít, kdy se bude čistit naše ulice. Oficiální web MČ Prahy 3 teď reprezentuje přístup vedení radnice k občanům mnohem více než je příjemno. Takže tedy za ně zveřejňuji seznam ulic já občánek. Pro nás zapomnětlivé jsem jej našel na stránkách Technické ...pokračování
reklama